Mitä Paintball on?

Pelkistettynä pelin idea on itse välttyä osumilta, ja merkata vastapuolen pelaajat ampumalla heihin värijälki. Osuman saaneet pelaajat poistuvat kentältä, mutta pääsevät takaisin pelaamaan seuraavassa erässä. Vastustajien merkkaamisen lisäksi peleissä on usein muukin tavoite, esimerkiksi vastustajajoukkueen lipun ryöstö. Uusien pelimuotojen keksimisessä ainoastaan mielikuvitus on rajana!

Paintballissa kontakti vastustajaan otetaan ampumalla. Juuri tämä vastustajan vaaniminen ja vaaran tunne herättää ihmisten mielikuvituksen ja selviytymisvaistot ja antaa kroppaan adrenaliiniruiskeen. Pelin aikana ei ehdi keskittyä muuhun kuin itse peliin, vastustajien kuulien väistämiseen ja voittostrategiaan.

Paintballista nauttiakseen ja siinä pärjätäkseen ei tarvitse olla huippu-urheilija, vaan jokainen pelaaja voi painottaa pelissä niitä osa-alueita, joissa on itse hyvä. Joku oppii nopeasti ampumaan tarkasti, toinen osaa liikkua kentällä nopeasti tai huomaamattomasti. Kolmannelle sopii hyvin oman porukan pelitaktiikan suunnittelu ja neljäs on luontainen johtaja.

Lajia voi harrastaa erilaisissa ympäristöissä: metsissä, kaupunkikentillä, pelloilla jne. Vain mielikuvitus (ja maanomistajan lupa/laki) on rajoitteena. Tylsää pelaaminen ei ole koskaan!

Paintball sopii hyvin kaveriporukan viikonloppuaktiviteetiksi vaikka yhdistettynä kesämökkireissuun, ohjelmanumerona polttareihin tai jopa yritysten tykypäiviin.

paintballkuulat

Lähde: Paintball.fi

 

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close